Ibitec
KUNDWEBB  •  INTRANET

   
:: Ibitec.se ::
Företaget
Affärsidé
Vision
Organisation
Ledning
Historik
Finansiell utveckling
Jobba hos oss
Kontakta oss
Kundreferenser
Nytänkande
verksamhetslösningar
Erbjudanden
Affärsområden
Utbildning
Arbetssätt
 
Några anställda berättar
 

Maria Orell
Våren 2001 började jag på Ibitec med nio års erfarenheter från konsultbranchen i bagaget. Jag trivs mycket bra här, inte minst för att jag är omgiven av mycket trevliga och kompetenta arbetskamrater!
Jag vill gärna jobba med avancerade informationssystem, och det får jag möjlighet till här på Ibitec. Just nu har jag ett uppdrag där jag som assisterande projektledare och teknisk koordinator hjälper kunden med att lämna över ett system från projekt till förvaltning. Systemet tillhandahåller en patientöversikt och är ett första steg mot en gemensam komponentbaserad plattform för sjukvården i regionen. Genom att formulera och följa upp problem och frågeställningar arbetar jag för att systemet ska kunna gå vidare till nästa fas som innebär breddinförande.
På Ibitec har jag stor frihet att själv planera och ansvara för mitt arbete, något som jag trivs med. Som småbarnsförälder uppskattar jag också att det på Ibitec är accepterat att även som konsult kunna jobba deltid. Det är viktigt med en bra balans mellan arbete och fritid.Tillbaka

Ibitec
Nyheter
 
(2005-03-17)
Ibitec söker IT-konsulter med rätt inställning
 
(2005-03-01)
Ibitec satsar i Stockholm
 
(2004-08-30)
Ibitec flyttar till Mjärdevi Center.
 
(2004-08-23)
Ibitec tar över från Microsoft.
 
Nyhetsarkiv