Ibitec
KUNDWEBB  •  INTRANET

   
:: Ibitec.se ::
Företaget
Nytänkande
verksamhetslösningar

Komponentbaserade
verksamhetslösningar

Tjänstebaserad
arkitektur

Förberedelse för
framtiden

Erbjudanden
Affärsområden
Utbildning
Arbetssätt
 
Komponentbaserade verksamhetslösningar
 
Våra verksamhetslösningar är komponentbaserade. Komponentbaserade lösningar handlar om att skapa stöd för integrerade affärsprocesser med hjälp av löst kopplade komponenter till skillnad från de totala systemen som dominerat affärssystem marknaden idag. Den största drivkraften för den här utvecklingen är att kraven på flexibilitet hela tiden ökar och att kunderna vill välja ”best of breed” komponenter som är kostnadseffektiva och som kan samverka i en gemensam plattform. Ofta har kunderna redan investerat i en kontorsadministrativ plattform som man kan utgå ifrån.Våra lösningar sätts ihop av produktkomponenter. En produktkomponent kan vara en standardprodukt, en tidigare utvecklad produktkomponent som används av andra kunder eller en nyutvecklad programprodukt just för kundens behov.

Komponenter finns på olika nivåer, Baskomponenter, Applikationskomponenter samt integrationskomponenter. Dessa kan också integreras med inköpta standardkomponenter.

Mot användaren skräddarsyr vi med fördel ett gränsnitt som ger maximalt stöd i verksamheten. För dessa används oftast webbteknik spm stödjer enkel klientinstallation, sk tunn klient. Vi förenar då fördelarna med standardproduktlösningar och fördelar med skräddarsydd utveckling såsom:

  • Ej anpassa verksamheten
  • Kostnadseffektiv utveckling
  • Enkla projektgenomföranden
  • Framtidssäkrad teknik
Med Microsoft .NET ramverket ser f n vårt komponentbibliotek ut enligt nedan. Vi har ett motsvarande komponentbiliotek för J2EE baserade lösningar.


Vi säljer och marknadsför två plattformar Microsoft.NET plattform och Java/J2EE plattform som är körbar både i IBM Websphere och BEA.Tillbaka

Ibitec
Nyheter
 
(2005-12-13)
Sensistor köper affärssystem av Ibitec
 
(2005-11-03)
Ibitec förverkligar landstingets vision
 
(2005-11-01)
Ibitec förbättrar vården
 
Nyhetsarkiv