Ibitec
KUNDWEBB  •  INTRANET

   
:: Ibitec.se ::
Företaget
Nytänkande
verksamhetslösningar
Erbjudanden
Affärsområden
E-business
Business Solutions
Development Partner
Education &
Infrastructure

Allmän info
Axapta
Kursschema
Kurs-/certifierings-
anmälan

Certifieringar
Beställ vår
kurskatalog

Nyhetsbrev
Här finns vi Seminarier
Samarbetspartners
Software Assurance
Utbildning
Arbetssätt
 
Grundutbildning i Axapta på distans
 
  Ibitec erbjuder grundutbildningar på distans inom Axapta. Vi har tillsammans med Microsoft lyssnat på vad marknaden vill ha och tagit lärdom av detta. I första steget lanserar vi nu ett antal distansutbildningar i affärssystemet Axapta.

Axapta Distansutbildningskurser bygger på våra originalkurser som annars är lärarledda. Totalt handlar det om 7 olika kurser som ni nu kan ta del av via ett 60-tal olika inspelade avsnitt, gjorda speciellt för distansutbildning.

Utbildningen innefattar självstudier av Microsofts kursmaterial i kombination med inspelade genomgångar av kapitlen. Du får tillgång till kurshandledare och support via en SharePoint site.

Detta ger dig möjlighet att läsa in vad du behöver för certifieringarna utan att behöva lämna kontoret eller dina kunder.

Ubildningen täcker de kurser som ligger till grund för certifieringarna av Axapta Finance samt Axapta Trade & Logistics.Kursdokumentation:
Paket 1: Finance spåret 4.260
Paket 2: Trade & Logistics spåret 3.960
Paket 3: Finance och Trade & Logistics spåret 7.230


Frakt tillkommer med 250:- / försändelse. Samtliga priser exkl. moms.

Distansutbildningen är öppen för alla som vill få förutsättningarna att ta ett karriärsteg och bli konsult hos en Axapta partner. Den primära målgruppen för distansutbildningen är alla som har erfarenhet som konsult inom affärssystem eller från verksamheter som ekonomi, produktion eller logistik. Förutom dessa är kursen, i mån av plats, öppen för alla som vill se sig jobba med Axapta i framtiden.

Microsoft kommer efter kursen att maila information relaterat till utbildningen samt en uppföljande enkät. Microsoft och Poolia IT bygger upp en kompetensmarknad. Kontakta Poolia IT så du kommer med i deras kontaktnät och blir synlig för MBS partners som söker folk. Vänta inte tills efter certifiering.

För mer information samt anmälan kontakta Carina Ekhager, utb@ibitec.se, 013-37 67 50Ibitec
Nyheter
 
(2005-12-13)
Sensistor köper affärssystem av Ibitec
 
(2005-11-03)
Ibitec förverkligar landstingets vision
 
(2005-11-01)
Ibitec förbättrar vården
 
Nyhetsarkiv